Här kan du läsa om de förmåner som vi som jobbar på SBAB får ta del av

Träning, glädje och friskvård

Att vi mår bra och motionerar är viktigt för oss och då har vi självklart ett friskvårdsbidrag. För att hantera det enkelt och smidigt använder vi SBAB:s hälsoportal Wellnet. Vi har även en friskvårdstimme vilket innebär att du får möjlighet att träna en timme per vecka på arbetstid.

Vi är stolta över att vi har egna gym på våra kontor. Här finns konditionsutrustning, fria vikter och gruppträningslokal. Många passar på att motionera till och från jobbet och för att underlätta finns stora cykelförråd där cyklarna står i tryggt förvar när vi jobbar. Omklädningsrum finns även nära tillhands.

Bolånerabatt, föräldraersättning, pension, etc.

Att framtiden och nutiden går bra ihop tycker vi är viktigt och därför får du förstärkt föräldrapenning, bra pensionsvillkor, möjlighet att löneväxla och teckna en frivillig sjukvårdsförsäkring. Du får även en ränterabatt som anställd om du har bolånet hos SBAB.

Våra löner är marknadsmässiga och baseras på prestation, personlig utveckling och våra värderingar.

Kontoret och utrustning

Vi har kontor i Karlstad, Göteborg, Malmö och Stockholm. Då vi finns på flera orter finns det bra videoutrustning för att underlätta samarbetet från olika platser. På flera kontor finns det pingisbord och foosball så att vi kan ta en "power break".

Eftersom vi är digitala så jobbar majoriteten av oss på laptops som fungerar lika bra på distans som på kontoret.

Engagerade medarbetare

På SBAB uppmuntrar vi till engagemang i olika former. Exempel på olika initiativ som drivs av engagerade medarbetare är Friskvårdsgruppen, gruppen för Sveriges Bästa Arbetsplats, Kulturföreningen och gruppen för Respekt & Jämlikhet.

Hållbarhet och volontärarbete

Vårt hållbarhetsarbete inklusive vårt samhällsansvar är en viktig del i vår mission. Det handlar om hitta olika sätt att bidra till bättre boende och boendeekonomi. Vi har möjlighet att volontärarbeta två arbetsdagar per år hos organisationer som bidrar till vår mission. Exempel på sådana organisationer är Stockholms Stadsmission och Boost by FC Rosengård.

Kaffe, frukt och grönt

Vi har inte bara schyssta kaffemaskiner utan vi har även en barista (Stockholm) som fixar riktigt gott kaffe som självklart är fritt för alla på kontoret.

SBAB bjuder även på frukt och grönsaker som kommer några gånger per vecka. Så vill du ha en fräsch sallad till din matlåda är det bara att hacka ihop något.